Een feestelijke nieuwjaarsborrel!

Tijdens de wintermaanden zijn er (privé)ruimtes beschikbaar voor uw feestelijke nieuwjaarsborrel van 20 tot 500 personen. Met familie, vrienden of collega’s bent u van harte welkom voor een mooie jaar afsluiting of start van 2019. En geen zorgen: wij regelen de versiering, muziek, hapjes en een microfoon voor de baas zijn/haar speech!

Speciaal voor groepen kunnen er verschillende eet- en drankarrangementen samengesteld worden. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid ontbijt, walking dinner, Oudejaarsgala met champagne, Winter BBQ of feestelijk buffet. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook meer dan welkom, we denken graag mee! En willen jullie de borrel op kantoor vieren? Geen probleem, wij cateren ook op locatie.

Bereikbaarheid
Onze locatie is zeer makkelijk te bereiken. Ook als u niet uit Enschede komt. Er zit een parkeergarage om de hoek, en wij bevinden ons tegenover het treinstation van Enschede. Mocht u willen blijven slapen? Naast Perron 22 bevindt zich het InterCity Hotel Enschede.

Contact
Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met reserveringen@perron22.nl of telefonisch via 053 210 2022. Onderaan deze pagina staan de verschillende ruimtes die we beschikbaar hebben. Wilt u een kijkje komen nemen in de verschillende ruimtes, dan leiden wij u graag rond.

Graag proosten we samen op het nieuwe jaar!

Team Perron 22

Coffee Corner | Begane Grond

De Perron 22 Coffee Corner is de plek om heerlijk te ontbijten of te lunchen. Hier serveren we onze huisgemaakte taarten, verse broodjes en heerlijke koffie. En deze ruimte is uitstekend af te huren voor bijvoorbeeld een zakelijk ontbijt.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 20 personen

Restaurant | Begane Grond

Heb je ruimte nodig voor een écht grote groep? Dan kun je ons restaurant afhuren. Met verschillende nisjes, de mogelijkheid tot een dansvloer + DJ en het gebruik van onze bar/keuken ben je in één keer klaar.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 120 personen
Geschikt voor een groep – borrel of feest – tot ca. 250 personen

Restaurant | 1e verdieping | Inclusief Dakterras!

De eerste verdieping is ingericht voor privé-feesten en groepen, inclusief een eigen bar en keuken. Deze unieke locatie binnen Enschede beschikt over voldoende ruimte en biedt toegang tot ons dakterras.

Daarnaast kan de eerste verdieping met een aparte ingang als afgesloten ruimte gebruikt worden.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 70 personen
Geschikt voor een groep – borrel of feest – tot ca. 250 personen

Begane Grond | Biertaptafel

Onze taptafels zijn ideaal voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, kampioenschap, teamuitje of bedrijfsfeestje. Het is net zo simpel als het tappen van een biertje: We wegen het bier en achteraf betaal je per kilogram. Op de tafels is voldoende ruimte voor een (bord)spelletje of voor onze heerlijke borrel- en streetfoodplanken.

De prijs per kg. Grolsch is €10

De ruimte op de begane grond kan samengevoegd worden met de ruimte op de eerste verdieping. Zo ontstaat er ruimte voor ca. 500 personen!

Direct contact
met Perron 22

Perron 22

Stationsplein 1

(7511 JD, Enschede)

TEL: 053 210 2022

info@perron22.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 0:00
Vrijdag: 08:00 - 0:00
Zaterdag: 08:00 - 0:00
Zondag: 11:00 - 23:00

© 2019 Perron 22 is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.