Ontbijten en Lunchen op het Perron

Coffee lovers opgelet! Als je een theeleut bent, dan ook. Wij hebben een prachtige Coffee Corner die bij zonsopkomst de deuren opent. Voor de early birds is Perron 22 vanaf 08:00 uur dé plek in Enschede om heerlijk te ontbijten of te lunchen. Word wakker bij ons of kom even opladen. In de speciaal daarvoor ingerichte corner van ons restaurant begin je de dag goed met een krant, tijdschrift, goede koffie en heerlijke broodjes of een granola bowl. Maar mocht je geen tijd hebben, dan is alles ook to go verkrijgbaar.

Benieuwd naar het ontbijtmenu, het lunchmenu en de rest van onze kaart?
Bekijk hier onze menupagina.

Geen toetjesheld? Wij regelen het voor je

Onze patissier Esmeralda maakt dagelijks het lekkerste gebak en dat kan ze ook voor jouw kerstdiner, borrel of eindejaarsfeest doen. 🍒

Wil je bestellen voor Eerste of Tweede Kerstdag?
Plaats dan je bestelling voor donderdag 20 december. Je kunt het toetje dan afhalen op maandag 24 december voor 11:00 of op woensdag 26 december tussen 11:00 en 13:00.

Wil je bestellen voor Oud en Nieuw? Plaats dan je
bestelling voor vrijdag 28 december. Je kunt je
bestelling dan afhalen op zondag 30 december of
maandag 31 december tussen 11:00 en 16:00.

Benieuwd naar het assortiment en de prijzen? Klik op de button hiernaast!

GRAB & GO

Haast? Moet je de trein halen? Op weg naar werk of school? Of wil je gewoon een coffee to go? Spring bij ons naar binnen. Bij de counter word je vliegensvlug geholpen en ren je zo weer de deur uit met een granolabeker, croissant, koffie of thee naar keuze. Met onze grab and go selectie ben je hooguit 2 minuten van je ochtend kwijt, maar wel een ontbijt of lunch rijker. Trouwens, alle broodjes en ontbijtjes van de kaart kun je meenemen.

Taartenkoningin

Al onze gerechten worden dagelijks vers klaargemaakt en Esmeralda’s taarten staan altijd te shinen in de vitrine. In ons assortiment de huisspecialiteiten: brownie-cheesecake, appeltaart met gesuikerde amandel en Zwitserse room, carrotcake met mascarponetopping en walnoot en/of witte chocoladetaart. Mmm. Smullen!

© 2018 Perron 22 is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.