Menu

HET BEGINSTATION

Kom je ontbijten op het Perron?  De voorzijde is ingericht als een koffiebar met voldoende lichtinval en knusse zitjes. We serveren hier aan het begin van de dag ons ontbijt en lunch.

Ben je onderweg? Dan stap je binnen enkele minuten weer naar buiten met onze grab-and-go selectie. Of je nu zin hebt in een vers croissantje of een verse sap.

Bekijk het ontbijtmenu

LUNCHEN OP HET PERRON

Kom je gezellig lunchen op het Perron? We serveren lekkere broodjes, burgers en salades. Het is de ideale mogelijkheid om even te ontstressen, bij te praten met een collega/vriend of te wachten op je trein. 

Bekijk het lunchmenu

BORRELTIJD!

De muziek gaat harder aan! Borrelen op het Perron is de perfecte mogelijkheid om na een lange dag even tot rust te komen of je avond af te trappen. Bestel wat heerlijke borrelhapjes of kies een rijkelijk gevuld plateau! Of je nu veel of weinig trek hebt, wilt delen of niet, het is allemaal mogelijk: toegankelijk, snel en niet te moeilijk.

Bekijk het borrelmenu

ETENSTIJD

Kom je ‘echt’ dineren? Dat kan! We hebben een mooie selectie gerechten voor een net zo lekkere prijs. Neem plaats in een van onze treinzitjes en kijk je ogen uit terwijl jij geniet van het beste gezelschap. Zo goed heb je nog nooit gegeten op een station!

Bekijk het dinermenu

GIN-TONICS, COCKTAILS EN MEER...

Kom je een drankje doen op het Perron? Je kunt de biertaptafel reserveren, aan de bar komen hangen of een bordspel pakken. We hebben minimaal acht bieren op tap, voldoende speciaalbier en een mooie selectie van gin-tonics en cocktails!

Bekijk hier onze cocktails en gin-tonics!

Direct contact
met Perron 22

Perron 22

Stationsplein 1

(7511 JD, Enschede)

TEL: 053 210 2022

info@perron22.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 0:00
Vrijdag: 10:00 - 0:00
Zaterdag: 09:00 - 0:00
Zondag: 11:00 - 22:00

© 2019 Perron 22 is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.