Groepen

De plek in Enschede voor (grote) groepen!

Groot gezelschap? Perron 22 is te reserveren voor bedrijfs- of teamuitjes, bruiloften, verjaardagen, vriendengroepen en andere gezellige groepen. 

Afhankelijk van het aantal personen zijn er diverse mogelijkheden (zie hieronder een overzicht per ruimte). Alle ruimtes zijn te reserveren van 10:00 tot 02:00! Speciaal voor groepen vanaf 30 personen hebben we aantrekkelijke eet- en drankarrangementen samengesteld. Bekijk ze hier.

Onze locatie is zeer makkelijk te bereiken. Ook als je niet uit Enschede komt. Er zit een parkeergarage om de hoek, en wij bevinden ons tegenover het treinstation van Enschede. Mocht je willen blijven slapen? Naast Perron 22 bevindt zich het InterCity Hotel Enschede.

Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met reserveringen@perron22.nl of telefonisch via 053 210 2022. Wil je een kijkje komen nemen in de verschillende ruimtes, dan leiden wij je graag rond.

Coffee Corner | Begane Grond

De Perron 22 Coffee Corner is de plek om heerlijk te ontbijten of te lunchen. Hier serveren we onze huisgemaakte taarten, verse broodjes en heerlijke koffie. En deze ruimte is uitstekend af te huren voor bijvoorbeeld een zakelijk ontbijt.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 20 personen

Restaurant | Begane grond

Heb je ruimte nodig voor een écht grote groep? Dan kun je ons restaurant afhuren. Met verschillende nisjes, de mogelijkheid tot een dansvloer + DJ en het gebruik van onze bar/keuken ben je in één keer klaar.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 120 personen
Geschikt voor een groep – borrel of feest – tot ca. 250 personen

Restaurant | 1e verdieping | Inclusief Dakterras!

De eerste verdieping is ingericht voor privé-feesten en groepen, inclusief een eigen bar en keuken. Deze unieke locatie binnen Enschede beschikt over voldoende ruimte en biedt toegang tot ons dakterras.

Daarnaast kan de eerste verdieping met een aparte ingang als afgesloten ruimte gebruikt worden.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 70 personen
Geschikt voor een groep – borrel of feest – tot ca. 250 personen

Begane Grond | Biertaptafel

Onze taptafels zijn ideaal voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, kampioenschap, teamuitje of bedrijfsfeestje. Het is net zo simpel als het tappen van een biertje: we wegen het bier en achteraf betaal je per kilogram. Op de tafels is voldoende ruimte voor een (bord)spelletje of voor onze heerlijke burgers en extreme shakes

De prijs per kg. Grolsch is €10

De ruimte op de begane grond kan samengevoegd worden met de ruimte op de eerste verdieping. Zo ontstaat er ruimte voor ca. 500 personen!

Direct contact
met Perron 22

Perron 22

Stationsplein 1

(7511 JD, Enschede)

TEL: 053 210 2022

info@perron22.nl

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 0:00
Zaterdag: 11:00 - 0:00
Zondag: 11:00 - 22:00

© 2019 Perron 22 is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.