Groepen

De plek in Enschede voor (grote) groepen!

Groot gezelschap? Perron 22 is te reserveren voor bedrijfs- of teamuitjes, bruiloften, verjaardagen, vriendengroepen en andere gezellige groepen. 

Afhankelijk van het aantal personen zijn er diverse mogelijkheden (zie hieronder een overzicht per ruimte). Alle ruimtes zijn te reserveren van 10:00 tot 00:00! Speciaal voor groepen vanaf 30 personen hebben we aantrekkelijke eet- en drankarrangementen samengesteld (zie hieronder)

Onze locatie is zeer makkelijk te bereiken. Ook als je niet uit Enschede komt. Er zit een parkeergarage om de hoek, en wij bevinden ons tegenover het treinstation van Enschede. Mocht je willen blijven slapen? Naast Perron 22 bevindt zich het InterCity Hotel Enschede.

Voor alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met reserveringen@perron22.nl of telefonisch via 053 210 2022. Wil je een kijkje komen nemen in de verschillende ruimtes, dan leiden wij je graag rond.

Coffee Corner | Begane Grond

De Perron 22 Coffee Corner is de plek om heerlijk te ontbijten, lunchen of te brunchen. Hier serveren we onze verse croissantjes, goed belegde broodjes en heerlijke koffie. En deze ruimte is uitstekend af te huren voor bijvoorbeeld een zakelijk ontbijt.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 25 personen

Restaurant | 1e verdieping | Inclusief Dakterras!

De eerste verdieping is ingericht voor privé-feesten en groepen, inclusief een eigen bar en keuken. Deze unieke locatie binnen Enschede beschikt over voldoende ruimte en biedt toegang tot ons dakterras.

Daarnaast kan de eerste verdieping met een aparte ingang als afgesloten ruimte gebruikt worden.

Geschikt voor een groep – inclusief zitplaatsen – tot ca. 70 personen
Geschikt voor een groep – borrel of feest – tot ca. 250 personen

Begane Grond | Biertaptafel

Onze taptafels zijn ideaal voor jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, kampioenschap, teamuitje of bedrijfsfeestje. Het is net zo simpel als het tappen van een biertje: we wegen het bier en achteraf betaal je per kilogram. Op de tafels is voldoende ruimte voor een (bord)spelletje of voor onze heerlijke burgers en extreme shakes

De prijs per kg. Grolsch is €10

Arrangementen

Wil je jouw evenement uitbreiden met eten/drinken? Dan hebben we al een aantal arrangementen samengesteld. Passen onderstaande opties niet binnen jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee.

Ontbijt/Lunch
Voor de avond
Borrel

 

Direct contact
met Perron 22

Perron 22

Stationsplein 1

(7511 JD, Enschede)

TEL: 053 210 2022

info@perron22.nl

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 t/m 21:00
Woensdag: 10:00 t/m 21:00
Donderdag: 10:00 t/m 21:00
Vrijdag: 10:00 t/m 21:00
Zaterdag: 10:00 t/m 21:00
Zondag: 10:00 t/m 21:00
Voor feesten en partijen blijven we langer open!

© 2020 Perron 22 is powered by the Immensus Group. ALL RIGHTS RESERVED.